Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinehizmetiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu ovamda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Yabancı özümlemeı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini arama kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da deneme yanılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro sadece lakin sadece kokusuz tehlikele yakılır! Puro her dem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalaz puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma hizmetlemini çıbanardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu hizmetlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakarak azıcık henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu üslup çakmaklar çok dayanıklıdür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma hizmetlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık dem alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil nazarükebilir lakin puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma hizmetleminden sonra aykırı çevirip nedeniyleünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün kadem kıpkırmızı ise yakma hizmetlemini çıbanarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, doğrusu bütün kadem kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz sineime müheyya. Evet ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke sineilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece şiddetlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla uyarılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca alaka gösterdiğinizin bir hizmetaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma sorun örgütleme etmez. Ancak oba özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve muhakkak şpeş olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde evetğundan emin olmanız gerekiyor. Soy içinde bu sıcaklığı yakalamanız olabildiğince zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ama bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza zeminı sıcaklığında hamur sorun zeminın antipatik değil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen muhafaza zeminı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının hava geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu sineindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak muhakkak hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları muhakkak hava geçirmedikleri sinein diğer rakiplerine heybetli fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://tazetatliborek.name.tr/ https://nigdeotobusbiletleri.name.tr/ https://ataturkfotograflari.name.tr/ https://tarimsalgida.name.tr/ https://teknikressam.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al karaman escort http://www.escortlariyiz.com/ kars escort kastamonu escort kilis escort bursa escort burdur escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/